- OM LAUGET

Frederikssund Vikingeskibslaug SIF EGE blev grundlagt i 1981. Formålet med lauget var, og er stadig, at bygge, vedligeholde og sejle vikingeskibet SIF EGE. Dette sker så autentisk efter nordisk råsejlstradition som vores formåen samt sikkerheden og de praktiske vilkår gør det muligt.

Gennem SIF EGE vil lauget give danskere større viden om og forståelse for vikingernes kultur og mentalitet. Samtidig ønsker vi at bevare nogle af de håndværksmæssige evner, som vikingernes skibsbygning afspejler.

Ved sejlads og sociale aktiviteter skaber Frederikssund Vikingeskibslaug SIF EGE desuden ramme for god sejlerstemning, masser af hygge og et tæt sammenhold.

Læs mere om laugets fundering i vores laugsskrå.

Lauget i dag
Vi er omkring 25 aktive medlemmer i lauget, og næsten lige så mange støttemedlemmer. Det betyder ikke, at vores ture og togter er overfyldte, og vi er altid interesserede i nye medlemmer.

Om sommeren ligger SIF EGE ved Nordkajen i Frederikssund Havn. Herfra træ;ner vi, sejler med gæster samt tager på togter og mindre ture.

Om vinteren ligger SIF EGE i værkstedet på den nedlagte maskinfabrik FIOMA. Her har vi hver uge taget os af de nødvendige reparationer, vedligeholdelsesopgaver og nye konstruktioner. Lauget er for øjeblikket i gang med at planlægge et nyt vinterhi - en naust. Følg med på forsiden for flere informationer om situationen.
Sif Ege

Sif Ege
Copy Right © 2021, All Rights, Sif-Ege © 1981 - 2021 - Dags Dato 05.07.2021 Email: info@sifege.dk
Følg Sif Ege på Facebook
Sif Ege har brug for dig!Vikingeskibet Sif Ege har brug for netop dig. Du kan være aktiv medlem af lauget for kun 650 kr. om året, hvilket bl.a giver dig ret til at sejle med skibet.

Du kan også støtte lauget økonomisk som støttemedlem, det koster 300 kr om året.


Vil du vide mere om medlemsskab eller vil du støtte Sif Ege økonomisk, så kontakt lauget