- LINKS TIL INTERESSANTE WEB SIDER
Vikingeskibsmuseet i Roskilde
Opbevarer de 5 originale vikingeskibe, der stammer helt tilbage fra 1000-tallet, der blev udgravet i Roskilde Fjord ved Skuldelev i 1962. Sif-Ege er en 1:1 kopi af vrag 3.
Havhingsten fra Glendalough
Havhingsten er poetisk måde at beskrive et skib på i de nordiske skjaldedigte. Genskabelsen af det 30 meter lange krigsskib Skuldelev 2 er verdens mest ambitiøse rekonstruktion af et vikingeskib. Bådebyggerne på Vikingeskibsmuseet i Roskilde har været fire år om at bygge skibet og har gjort det med kopier af værktøj fra vikingetiden. Besætningen er på cirka 70 mand, sejlet 120 m2, og det bliver en kæmpe udfordring at få skib og besæ;tning til at fungere.
Maritimt forsøgscenter
Maritimt forsøgscenter er en selvfinancierende kulturvirksomhed, der er geografisk placeret i Lyndby ved Isefjorden. Der sejles med skibene Aslak og Nidhug.
Sagnlandet Lejre
Sagnlandet Lejre er en selvejende institution drevet på non-profit basis. Takket være en rundhåndet bevilling fra Carlsberg-fondet blev det etableret i 1964 under navnet Lejre Forsøgscenter, som en arkæologisk forsøgsstation placeret i et unikt morænelandskab med skov, søer, moser og enge.
Vikingnet.dk
Vikingnet.dk er hjemmesiden for moderne vikinger - et samlingssted over tusind år. Vikingnet.dk er for de håndværks- og kampgrupper, der findes rundt omkring i landet. Vikingnet.dk er for vikingetidsinteresserede netsurfere.
Frederikssund Vikingespil
Opfører vikingespil på Kalvøen, Frederikssund hver sommer.
Copy Right © 2021, All Rights, Sif-Ege © 1981 - 2021 - Dags Dato 09.19.2021 Email: info@sifege.dk
Følg Sif Ege på Facebook
Sif Ege har brug for dig!Vikingeskibet Sif Ege har brug for netop dig. Du kan være aktiv medlem af lauget for kun 650 kr. om året, hvilket bl.a giver dig ret til at sejle med skibet.

Du kan også støtte lauget økonomisk som støttemedlem, det koster 300 kr om året.


Vil du vide mere om medlemsskab eller vil du støtte Sif Ege økonomisk, så kontakt lauget